Om mig

Om mig

Jeg har hele livet interesseret mig for mennesker og deres adfærd.


Uddannelse

Efter studentereksamen ville jeg læse psykologi på Københavns Universitet. Det ville jeg, fordi det interesserede mig at få kendskab til menneskers indretning og adfærd.

Inden studiestart fik jeg dog kolde fødder, fordi jeg kunne se, at beskæftigelse og indtjening som psykolog lå noget ringere end andre professioner.

Jeg valgte at blive nationaløkonom. Økonomi handler grundlæggende om, hvordan mennesker sørger for at få det bedste ud af de forhåndenværende ressourcer.


Arbejdsliv

Det meste af første halvdel af mit arbejdsliv bestod i at være en del af de hold, der forhandler offentligt ansattes løn- og arbejdsvilkår.

Først som ansat i Finansministeriet og senere i Akademikernes Centralorganisation, begge steder med fokus på arbejdsmarkedet og de vilkår der forhandles for lønmodtagerne.


Privatliv

Jeg har været både gift og skilt, og kender derfor de følelser, der er forbundet hermed. Jeg har opfostret fire egne børn og to bonusbørn.


Terapeutuddannelse

På et lederkursus i 1995 blev min gamle interesse for psykologi genoplivet. Jeg fandt ud af, at det var muligt at uddanne mig til organisationskonsulent og gestaltpsykoterapeut på det sted, hvor lederkurset foregik. Så fra 1995 til 2003 uddannede jeg mig på Gestalt Institute of Scandinavia på Orø. I 2003 blev jeg certificeret som coach og terapeut.


Klinisk erfaring

Jeg har praktiseret deltids i egen klinik siden 1999, både som terapeut, coach og rådgiver.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen og følger således deres etiske retningslinjer, og har selvfølgelig tavshedspligt.