Coaching

Coaching

Coaching

Har du brug for at slippe af med dine dårlige vaner, eller søger du hjælp til at opnå bestemte mål i livet?


Jeg er coach, og jeg arbejder med at støtte dig klienter i at opnå dine mål og drømme. Hvad enten det er et lille mål som at klare sig godt til en bestemt begivenhed eller et stort livsmål, så kan jeg hjælpe dig.


Hvad er Coaching?

Coaching handler i høj grad om at være i nuet og tænke fremad. Det er min opgave som coach at stille åbne spørgsmål og udfordre din tankegang på en helt anden måde end du er vant til. Ofte er det dig selv, der er den største forhindring i at nå de mål, du ønsker. F.eks. pga. negative tankemønstre, som ender med at modarbejde dig selv.


Det er vigtigt at forstå, at coaching og terapi ikke er det samme. Du kan læse mere om terapi her.


Min opgave

Min fornemmeste opgave med coaching er at hjælpe dig bryde med dine negative tankevaner og åbne op for dit potentiale. Coaching indebærer, at du kommer til at finde troen på dig selv. Du vil opleve, at du stille og roligt begynder at se forandringerne ske. I takt med at du begynder at tænke og se tingene på en helt ny måde. Nye tanker vil føre til nye handlinger.


Coaching kan derfor ses som et redskab, hvor du lærer, hvordan du selv kan ændre dine dårlige vaner og opnå dine mål, ved at tænke på nye måder.


Kontakt mig for coaching


Jeg tilbyder

Bryd negative tankevaner

Professionel coaching

Gode priser

Første time er gratis

Du kan kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen på siden,

eller du kan ringe til mig direkte tlf. 60705060