Coaching

Coaching Hillerød

Coaching Hillerød/Nordsjælland


Har du brug for at slippe af med dine dårlige vaner, eller søger du hjælp til at opnå bestemte mål i livet?


Hvis du bor i Hillerød eller Nordsjælland, så er du kommet til det rigtige sted.


Jeg er coach i Hillerød, og jeg arbejder til hverdag med at støtte mine klienter i at opnå deres mål og drømme. Hvad enten det er et lille mål, som at klare sig godt til en bestemt begivenhed, eller et stort livsmål, så kan jeg hjælpe dig.


Hvad er Coaching?


Coaching handler i høj grad om at være i nuet og tænke fremad. Det er min opgave som coach, at forsøge at stille åbne spørgsmål og udfordre min klientens tankegang på en helt anden måde end han/hun er vant til. Ofte er det en selv, der er den største forhindring i, at nå de mål vi ønsker. F.eks. pga. negative tankemønstre, som ender med at modarbejde en selv.


Det er vigtigt at forstå, at coaching og terapi ikke er det samme. Du kan læse mere om terapi HER.


Min mission


Min fornemmeste opgave med coaching Hillerød er at prøve at bryde med dine negative tankevaner og åbne op for dit potentiale. Formålet med coaching er, at du kommer til at finde troen på dig selv. Du vil opleve, at du stille og roligt begynder at se forandringerne ske. I takt med at du begynder at tænke og se tingene på en helt ny måde. Nye tanker vil føre til nye handlinger.


Coaching kan derfor ses som et redskab, hvor du lærer, hvordan du selv kan ændre dine dårlige vaner og opnå dine mål, ved at tænke på nye måder.


Kontakt mig i dag for coaching i Hillerød


Hvis coaching i Hillerød lyder som noget for dig så tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag. Du fortjener, at leve det liv du virkelig ønsker. Jeg vil rigtig gerne være med til at hjælpe dig på denne rejse.

Jeg tilbyder

Bryd negative tankevaner

Professionel coaching

Gode priser

Første time er gratis

Du kan kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen på siden, eller du kan ringe til mig direkte tlf. 60705060

 
 
 
 
 

2BB1 v/ Bendt Bülow | Helsingørsgade 11 C, st. th | 3400 Hillerød | Tlf.: 60705060 | bb@2bb1.dk

Copyright © All Rights Reserved