Personlig udvikling

Personlig udvikling

Personlig udvikling

Personlig udvikling – også kendt som selvudvikling – handler om at udvikle og udforske sig selv og sit potentiale. Det handler om at vokse og blive den bedste version af sig selv.

På trods af at personlig udvikling handler om at udvikle sig selv, så er det nemmere med hjælp udefra af personer, der er uddannet indenfor området.


Personlig udvikling – Hvorfor og hvornår?

For nogle mennesker er personlig udvikling en almindelig del af livet, men de fleste kender til at stå overfor en situation, eller et punkt i ens liv, hvor man mister lysten, motivationen eller troen på sig selv og sine evner. Står du f.eks. i en krise eller andre store ændringer, og ved du ikke, hvordan du skal tackle det, er det ofte her professionel hjælp kan få dig på benene igen og hjælpe dig sikkert over på den anden side. For andre er personlig udvikling ikke noget, der generelt er i fokus, eller noget, som de har lært er vigtigt for deres daglige hverdag og trivsel.


Hvis du på den ene eller anden måde føler, at du sidder fast og ikke kan komme videre, eller blot ønsker støtte, hjælp eller nye øjne på din situation, så kan jeg som coach, terapeut og samtalepartner, hjælpe dig med min uddannelsesmæssige baggrund, kliniske erfaring og livserfaring.


Hvordan foregår det?

Udviklingen sættes i gang allerede fra første session hos mig. I mødet mellem min klient og mig, opstår rummet for personlig udvikling. Jeg hjælper, guider og stiller spørgsmål, der hjælper dig til at komme i gang igen, og ændre de ting du ønsker fremadrettet for dit liv.


Kontakt mig i dag og få en gratis prøvetime til personlig udvikling 

Kontakt mig allerede i dag for personlig udvikling. Kontakt mig enten ved at udfylde kontaktformularen på denne side, eller ring til mig på tlf. 60 70 50 60. Få en uforpligtende snak, book tid eller aftal en gratis prøvetime. 

Jeg tilbyder

Mange års erfaring

Uddannet gestaltterapeut

Priser tilpasset dit lønniveau

Første time er gratis

Kontakt mig allerede i dag, ved enten ved at udfylde kontaktformularen på denne side, eller ring til mig på tlf. 60705060.