Terapi

Terapi

Terapi

Jeg tilbyder jeg forskellige former for terapi tilpasset netop din situation. Har du brug for terapi til personlig udvikling, hjælp ved overgange eller noget helt tredje, så er jeg her for at hjælpe dig med mine mange års erfaring.


Hvorfor terapi?

Terapi er en dybdegående metode, hvor jeg finder årsagen til dine uhensigtsmæssige mønstre samt bearbejder årsagen. Formålet med terapi er at kunne ændre dine uhensigtsmæssige vaner, så du får et mere balanceret liv. Nogle gange kan det være nødvendigt at modtage terapi, før du kan modtage coaching, da coaching er mere fokuseret på fremtiden, mens terapi er både bagud- og fremadrettet.


Der findes flere forskellige retninger indenfor terapi. Jeg har kendskab til flere retninger gennem min uddannelse og mine erfaringer, og jeg har særligt specialiseret mig i gestaltterapi. Du kan læse mere om gestaltterapi her.


Terapi tager udgangspunkt i psykologiske metoder og teorier, og formålet med terapi er at gøre dig bevidst om dine egne reaktionsmønstre og måde at være sammen med andre mennesker på. Når du er mere opmærksom og bevidst om dine egne reaktionsmønstre samt forstå årsagen bag dem, kan du nemmere ændre dine uhensigtsmæssige handlinger. Desuden kan det være rigtig givende at få nye øjne på sine problemer, og du vil opleve, at nye veje vil åbne sig for dig.


Sådan kommer du videre

Kontakt mig for en uforpligtende samtale enten via kontaktformularen her på siden eller ring til mig på tlf. 60 70 50 60.

Jeg tilbyder

Dybdegående terapi

Lær at ændre uhensigtsmæssige reaktionsmønstre

Honorar/pris tilpasset dit indkomstniveau

Første time er gratis

Kontakt mig enten via kontaktformularen på siden eller ring til mig på tlf. 60705060