Terapi

Terapi Hillerød

Terapi Hillerød/Nordsjælland


Bor du i Hillerød eller Nordsjælland, og søger du professionel terapi? Jeg tilbyder jeg forskellige former for terapi tilpasset netop din situation. Har du brug for terapi til personlig udvikling, hjælp ved overgange eller noget helt tredje, så er jeg her for at hjælpe dig med mine mange års erfaring.


Hvorfor terapi?


Terapi er en dybdegående metode, hvor jeg prøver at finde årsagen til dine uhensigtsmæssige mønstre samt bearbejde årsagen. Formålet med terapi er, at kunne ændre dine uhensigtsmæssige vaner, så du får et mere balanceret liv. Nogle gange kan det være nødvendigt, at modtage terapi før du kan modtage coaching, da coaching er mere fokuseret på fremtiden, mens terapi er både bagud- og fremadrettet.


Der findes flere forskellige retninger indenfor terapi. Jeg har kendskab til flere retninger gennem min uddannelse og mine erfaringer, men jeg har særligt specialiseret mig i gestaltterapi. Du kan læse mere om gestaltterapi her.


Terapi tager udgangspunkt i psykologiske metoder og teorier, og formålet med terapi er at gøre dig bevidst om dine egne reaktionsmønstre og måde at være sammen med andre mennesker på. Ved at blive mere opmærksom og bevidst om dine egne reaktionsmønstre samt forstå årsagen bag dem, kan du nemmere ændre dine uhensigtsmæssige handlinger. Desuden kan det være rigtig givende at få nye øjne på sine problemer, og du vil opleve, at nye veje vil åbne sig for dig.


Kontakt mig for terapi i Hillerød/Nordsjælland


Hvis du overvejer terapi i Hillerød, så er du mere end velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Kontakt mig enten via kontaktformularen her på siden eller ring til mig på tlf. 60 70 50 60 for terapi Hillerød.

Jeg tilbyder

Dybdegående terapi

Lær at ændre uhensigtsmæssige reaktionsmønstre

Honorar/pris tilpasset dit indkomstniveau

Første time er gratis

Kontakt mig enten via kontaktformularen på siden eller ring til mig på tlf. 60705060

 
 
 
 
 

2BB1 v/ Bendt Bülow | Helsingørsgade 11 C, st. th | 3400 Hillerød | Tlf.: 60705060 | bb@2bb1.dk

Copyright © All Rights Reserved